Göl Ortaokulu

WEB https://golortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Göl Ortaokulu Göl Mahallesi Vezirköprü / SAMSUN
VİZYON : Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
MİSYON : Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun,Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda,Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında,Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, VARIZ...
BAŞARILAR : ***Okulumuzda, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Uğur AKDİN´in proje yürütücüülüğünü yaptığı TÜBİTAK destekli Bilim Fuarı gerçekleştirdik. ***Okulumuz öğrencilerinden Edagül ÇİÇEKDAĞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Samsun il genelinde düzenlenen “Matematik Şenliği” etkinliğinde yer alan “Matematik Hayattır” temalı öykü yarışmasında Samsun üçüncüsü olmuştur. ***Vezirköprü ilçesinde düzenelenen Futsal turnuvasında okulumuz birinci olmuştur.

Saatler : 08:40 / 15:40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Göl Mahallesi / VEZİRKÖPRÜ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 145 km, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :